Végre külföldön is egyszerűen nézhetők a magyar tévécsatornák!

Az „OTTHONI TV” egy online televíziós szolgáltatás, mely segítségével magyarországi televíziós csatornákat nézhetünk az internethez csatlakozva eszközeinken, a világ bármely pontján.

Aki külföldön él, valószínűleg szembesült már azzal a problémával, hogy a magyarországi televíziós adásokat nem, vagy csak igen korlátozottan tudja nézni. A magyar televíziós tartalmak részben visszanézhetők ugyan egyes médiaszolgáltatók weboldalain, de elenyésző a valóban élő tartalom és sok a rossz minőségű, illegális szolgáltatás.
 

A most elindított OTTHONI TV szolgáltatása pár perc alatt igényelhető, és a megrendelést követően azonnal elérhetővé válnak a magyarországi televízió műsorok folyamatosan közvetített adásai. Mindössze szélessávú internet és egy okostelefon, táblagép, számítógép vagy televízió kell hozzá.

 

Milyen csatornák érhetőek el az OTTHONI TV szolgáltatáson keresztül?

Jelenleg 18 magyar nyelvű csatorna érhető el: M1 HD, M2 HD, M3, M4 Sport HD, M5, Duna HD, Duna World HD, Konyha TV, Story 4, Story 5, Bonum, Fix TV, The Fishing & Hunting Channel, Galaxy, Sláger TV, ECHO TV, Life Network, Ozone Network.

 

Milyen eszközön lehet az OTTHONI TV szolgáltatást igénybe venni?

Az OTTHONI TV szolgáltatás bármely olyan okostelefonon, számítógépen, laptopon, táblagépen, iPaden vagy TV-n igénybe vehető, amelyhez szélessávú internetes szolgáltatás kapcsolódik.

A szolgáltatáshoz kapcsolódó OTTHONI TV applikáció az Android és iOS alapú készülékeken elérhető.

 

Milyen internetkapcsolatra van szükség a szolgáltatáshoz?

Már egy korlátozott kapacitású, 2,5-3 Mbit/sec szélességű kapcsolat is megfelelő hozzá.

 

Milyen adatforgalmat generál mobiltelefonon a szolgáltatás?

A mobiltelefonos alkalmazás hat órán keresztüli folyamatos használata 1 Gb adatforgalmat generál, így megfelelő mobilnetes előfizetés esetén otthonunktól, illetve wifi kapcsolattól távol is bátran nézhetünk magyar nyelvű televíziós adásokat.

 

Ki lehet-e próbálni megrendelés előtt?

Igen, előfizetés nélkül is ki lehet próbálni, a próbaidőszak 24 óra.

 

Hogyan lehet megrendelni?

A www.otthonitv.hu oldalon – egy egyszerű regisztrációt követően – tudjuk megrendelni a szolgáltatást. 1, 3 vagy 6 hónapra fizethető elő, előre, egy összegben. Az előfizetés nem újul meg automatikusan. Az előfizetést követően azonnal elérhetővé válnak az adások.