Hasznos tájékoztató a szófiai konzulátuson igényelt szolgáltatások fizetése kapcsán!

Tájékoztatjuk Önt, hogy 2019. január 1-től a konzulátus által nyújtott szolgáltatások ellenértékét kétféleképpen lehet kiegyenlíteni.

  1. A konzulátus átadóablakánál bankkártyával (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, Diners Club International típusú kártyákkal) a szolgáltatás igénylésekor.
  2. Banki befizetéssel/átutalással. Aki ez utóbbi fizetési módot választja, az a szolgálatatás igénylésekor kapni fog egy szelvényt, mellyel bemegy egy Банка ДСК (DSK bank) fiókjába, ahol befizeti a szelvényen szereplő összeget, vagy átutalja azt a konzulátus bankszámlájára.

Nagyon fontos tudni, hogy a banki befizetés/átutalás nem történhet meg a konzulátuson átvett szelvényen lévő adatok megadása nélkül, mivel a szelvény tartalmazza a pontos befizetendő összeget, valamint az ügy számát. Ez utóbbi azért fontos, mert ezzel fogjuk tudni a későbbiekben beazonosítani a befizetést/átutalást.

Amennyiben további tájékoztatásra lenne szüksége a befizetés kapcsán, úgy állunk szíves rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken.

Email: mission.sof@mfa.gov.hu

Telefon: +359 2 963 1135