Hírek

Rendkívüli tájékoztatás!

Tisztelettel arra kérek minden külföldön tartózkodó és onnan hazatérni szándékozó honfitársunkat, hogy haladéktalanul intézkedjenek a hazautazásukról, mert a nemzetközi légi forgalom egyre szigorúbb korlátozásai rövid időn belül teljesen ellehetetlenítik azt.” https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official A konzuli szolgálat továbbra is minden lehetséges módon segíti a külföldön bajba jutott magyar állampolgárokat. 0-24 órában elérhető telefonszám bajba jutott magyar állampolgárok számára: +359888813080 Magyarország Nagykövetsége Szófia
Tovább

Tájékoztatás ügyfélfogadás felfüggesztéséről!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírussal kapcsolatban kialakult helyzetre és a bolgár hatóságok által hozott intézkedésekre tekintettel 2020.03.16-tól határozatlan ideig szünetel a személyes ügyfélfogadás a szófiai konzulátuson.
Tovább

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatás - Bulgária

A bolgár hatóságok arra kérik az állampolgárokat, hogy akik a koronavírus tüneteit vélik felfedezni magukon, azok hívják a 112-es segélyvonalat és kérjenek segítséget. A koronavírussal kapcsolatosan (bolgár és angol nyelven) az Egészségügyi Minisztérium 0-24 órában elérhető +359 2 8078757-es telefonszámán lehet tájékoztatást kérni.
Tovább

2020. március 1-től új útdíjhasználati rendszer került bevezetésre a 3,5 t feletti gépjárművekre

A 3,5 t feletti tehergépkocsikra és autóbuszokra 2020. március 1-től a HU-GO-hoz hasonló, azaz a megtett úttal arányos, elektronikus útdíjfizetési rendszer került bevezetésre!
Tovább