Hírek

Nyugdíjfolyósítással kapcsolatos tájékoztatás

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy előzetes időpontfoglalás mellett, ismételten lehetőség nyílt a nyugdíjak folyósításához szükséges életbenléti igazolásokkal (adategyeztetés) kapcsolatos ügyintézésre.
Tovább

Tájékoztató a konzuli szolgáltatások részleges újraindításáról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleinket, hogy előzetes telefonos időpontfoglalás mellett, magyar állampolgárok részére, egyes ügytípusoktól eltekintve, a legtöbb konzuli szolgáltatás elérhető a szófiai konzulátuson.
Tovább

Megnyílt a jelentkezés a Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programjára

A program széleskörű, versenyképes képzést kínál azoknak, akik a magyar diplomáciai karban szeretnének dolgozni, a magyar nemzeti és gazdasági érdekeket képviselni a világban.
Tovább

A Külgazdasági és Külügyminisztérium bejelentése

Ismeretlen elkövetők a COVID19 vírus által generált helyzetet kihasználva próbálnak csalást elkövetni. Több esetben előfordult, hogy közvetlenül külföldi egészségügyi intézményeket, gazdasági társaságokat kerestek meg létező, vagy fiktív, esetleg felszámolás alatt álló vállalkozások nevében eljáró személyek, azzal, hogy nagy tételben rendelkeznek egészségügyi védőfelszereléssel (általában arcvédő maszkokkal), melyeket értékesítenének.
Tovább